Wil je meer informatie over het familiegeschiedenis traject? Of heb je een andere vraag? Je kunt het onderstaande formulier invullen of mij bereiken per e-mail. Ik neem dan binnen 48 uur contact met je op. 

Laura Stoker

Marken

goudvanmarken@outlook.com

 

KVK-nummer: 89059093

 

 

 

Veelgestelde vragen

Hieronder staat uitleg op veelgestelde vragen. Staat jouw vraag hier niet tussen of heb je een tip/opmerking/klacht/compliment? Neem dan gerust contact op via een e-mail.

Producten

Welke materialen gebruik je?

De stoffen zijn traditionele stoffen gebruikt in de Marker klederdracht. Ze hebben dus vaak een geschiedenis en kunnen soms wat 'geleefd' zijn. Ik verrijk de stoffen met bladgoud (23-karaats of goudfolie, dat is imitatiebladgoud). Het hangt er vanaf wat voor effect ik wil bereiken. De gebruikte lijsten komen overal vandaan en zijn gevonden pareltjes en zijn eveneens geleefd.

Hoe kom je aan je kennis?

Zelf werk ik als orthopedagoog-generalist en ik ben opgeleid als systemisch coach (Bert Hellinger Instituut). In mijn werk heb ik veel te maken met verlies en rouw en systemische dynamieken. Wat betreft het creatieve stuk heb ik scholing gevolgd bij Boulevard Magenta in vergulden.

Heb je ook een cadeaukaart?

Jazeker, stuur mij dan een e-mail.

Hoe zit het met de geschenkverpakking?

Ik voeg een prachtig doosje toe aan je bestelling als je het extra aanvinkt. Dit doosje laat ik open, zodat je er eventueel zelf nog iets bij kan voegen en direct als cadeau kunt geven.

Ga je nog iets doen met workshops?

Ja, op Creative Life (editie oktober 2023) geef ik workshops. 

Betalen

Welke betaalmethoden zijn er?

Op dit moment werk ik alleen nog met vooraf overmaken. Zodra ik het geld op mijn rekening heb, verstuur ik het product. Later dit jaar zullen automatische betaalmogelijkheden worden toegevoegd.

Verzenden

Wat is de levertijd?

Alle items zijn handgemaakt en uniek. De levertijd is maximaal twee weken tenzij anders vermeld. Daarnaast is de levertijd afhankelijk van de duur van verzenden.

Hoe zit het met verzenden?

De kunstwerkjes verzend ik altijd met een track & trace code via PostNL, hierdoor komen de verzendkosten iets hoger uit, maar weet je zeker dat je het pakketje binnen krijgt. Ik doe mijn best om het feestelijk in te pakken, zodat het voor jou een cadeautje is om uit te pakken. Maar wil je het als een cadeautje geven, dan raad ik je aan een geschenkverpakking bij te bestellen, dan ben je helemaal klaar!

Is het mogelijk mijn bestelling op te halen?

Als je in de buurt woont/bent, kun je het ophalen. Stuur mij dan een e-mail over een product.

Wat als een product beschadigd is?

Is je product kapot of beschadigd aangekomen? Meld dit dan binnen 3 dagen na ontvangt via een e-mail en stuur een foto van de beschadiging mee.

Retourneren

Kan ik een product terugsturen?

Het is niet mogelijk om producten te retourneren. Mocht je toch iets willen bespreken of kwijt willen over een product (ook op voorhand), dan kun je mij altijd een e-mail sturen.

Contact

Kunnen we samenwerken?

Ja, leuk! Stuur mij een DM op instagram of stuur mij een e-mail. Laten we kijken of we wat voor elkaar kunnen betekenen.

Duurzaamheid

Ik heb duurzaamheid hoog in het vaandel staan. De kaarten die ik aanbied zijn gemaakt van ecovezel; 100% landbouwafval, niet gebleekt en composteerbaar. Net als de stickers die ik gebruik. De vintage lijstjes krijgen een tweede leven, net als de traditionele stoffen die al tientallen jaren oud zijn. Helaas zijn niet alle producten duurzaam, zoals de borduurringen of ander verpakkingsmateriaal. Hier ben ik mij bewust van en ik probeer hier elke keer weer een slag in te maken.

Algemene Voorwaarden Goud Van Marken 1
PDF – 66,1 KB 181 downloads