Familiegeschiedenis traject

 

Ben je geïnteresseerd, neem dan contact met mij op!

 

 

  • Voor iedereen die nieuwsgierig is naar zichzelf en zijn/haar familiesysteem, die met een open blik naar de eigen familiegeschiedenis wil kijken zodat patronen hanteerbaar worden en je weer vol in het leven kan gaan staan
  • Ben jij nieuwsgierig naar je familiegeschiedenis omdat je denkt dat daar antwoorden kunnen liggen van dingen waar je steeds weer last van hebt? Of ben je benieuwd waar die patronen vandaan komen die zich keer op keer lijken te herhalen? En zou je dat beter hanteerbaar willen krijgen?
  • Ontdek met het familiegeschiedenis traject hoe jouw familiesysteem in elkaar zit, welke gebeurtenissen belangrijk waren, welke patronen zich herhalen en wat dat voor mogelijke invloed heeft op jou. Zodat je vol in het leven kunt gaan staan!
  • En omdat jouw familiegeschiedenis iets bijzonders is, vatten we dat aan het eind van het traject samen in een kunstwerk voor aan de muur met de meest prachtige geleefde stoffen en 23-karaats bladgoud.

Ik neem je op verkenningstocht binnen jouw familiegeschiedenis, waardoor je meer inzicht krijgt in patronen en overtuigingen, maar ook tradities. Samen geven we betekenis aan de verworven inzichten en stellen we een werk voor aan de muur samen. Dat doen we met de meest mooie geleefde stoffen, banden en bladgoud, als herinnering aan jezelf binnen jouw (familie)systeem!

 

Ik heb verschillende opleidingen binnen de zorg afgerond en werk als orthopedagoog generalist. Daarnaast ben ik opgeleid als systemisch coach. De zoektocht binnen jezelf is prachtig, maar ik miste het vastleggen opeen mooie en creatieve manier. Als reminder aan jezelf! Daarom heb ik geleerd te vergulden op stoffen. De stoffen, het bladgoud samen met de familiegeschiedenis vind ik de mooiste combinatie ooit!

 


Stap 1

Kennismaking aan de hand van een telefonisch gesprek. In dit gesprek kan je vragen stellen en als het goed voelt maken we vervolgafspraken. 

Als we gaan starten stuur ik je van te voren wat voorbereiding(tips) per e-mail op.

Stap 2

We starten deze sessie met een genogram. Dit kan via beeldbellen. In deze afspraak vertel jij alles over jouw familiegeschiedenis. Je kan van te voren een vraag hebben, maar dit hoeft niet. De afspraak duurt gemiddeld 1,5 tot 2 uur. Misschien denk je niet veel te kunnen vertellen, maar vaak is niets minder waar!

Stap 3

Verworven inzichten moeten even landen. Misschien wil je een thema verder uitlichten naar aanleiding van het genogram. Dit telefonisch half uurtje is bedoelt om bijvoorbeeld bij een specifiek thema/inzicht stil te staan.

Stap 4

In de afspraak daarna (dit kan via beeldbellen of live) bespreken we welke stoffen en banden passend zijn voor jouw kunstwerk aan de muur, maar ook welke lijst passend is en hoe ik het bladgoud kan verwerken.

Eindresultaat

Een prachtig kunstwerk wat symbool staat voor jouw familiegeschiedenis en een mooie herinnering aan de investering die jij in jezelf hebt gedaan.

 

 


Informatiegids Goud Van Marken
PDF – 2,9 MB 130 downloads

Blogberichten - ter inspiratie

Ervaring familie opstellingen Bert Hellinger

Al langere tijd ben ik geïnteresseerd in systemisch werken. Vanuit mijn dagelijks werk ben ik daar al langere tijd mee bezig, maar ook op persoonlijk vlak. Omdat ik veel over familieopstellingen had gehoord, heb ik mij aangemeld om het een keer te mogen ervaren. Ook vanuit het idee hoe ik Goud van Marken ben gestart, namelijk; weet waar je vandaan komt, wat je achtergrond is. Niet alleen letterlijk (de plek), maar ook systemisch. 

Lees meer »

Mijn verhaal - deel 1

Ik deel dit verhaal, omdat ik anderen hoop te inspireren om ook te gaan doen waar je blij van wordt! Voor mij was dit niet vanzelfsprekend, maar uiteindelijk hebben een aantal dingen enorm geholpen om stappen te zetten. Dus hierbij!

Lees meer »