Creative Life 20-22 okt '23

Ik sta op Creative Life van 20 tot en met 22 oktober 2023 in de Werkspoorkathedraal in Utrecht. Op deze dagen geef ik workshops vergulden met systemisch randje.

Creative Life is een creatief en inspirerend event, georganiseerd voor én door creatieve mensen, op een van de tofste evenementenlocaties van Nederland! Doe hier je inspiratie en ideeën op, ontdek de nieuwst trends, ontmoet inspirerende ondernemers, shop de allermooiste en unieke items, ontdek jouw creatieve talenten en neem deel aan de talloze workshops en marsterclasses. Natuurlijk kun je tussendoor genieten van de lekkerste food , drinks and a lot of fun! Don’t miss it! Dit is de link naar de website. Je hebt een kaartje nodig om binnen te komen.

 

Workshop: Vergulden op papier


DATUM & TIJD

Elke dag (vrijdag 20, zaterdag 21 en zondag 22 oktober) om 10:30 en 14:00 uur. De workshop duurt 40 minuten.

LOCATIE

Werkspoorkathedraal in Utrecht (let op! Je hebt een kaartje voor Creative Life nodig om binnen te komen)

INBEGREPEN

Alle materialen (incl. 2 kaarten), werkblad en een kleine goodiebag

PRIJS

€19,50 voor iedereen die van te voren reserveert en bevestigt :-)

 

AANTAL PLAATSEN

6

INHOUD

Met bladgoud en oude geleefde stoffen probeer ik verhalen van mensen visueel te maken. Het is mijn missie om jouw familiegeschiedenis te vatten in een kunstwerk, omdat ik erin geloof dat ieder zijn verhaal gezien mag worden. Het bladgoud staat symbool voor de glans van het leven!

 

Om op een laagdrempelige manier hiermee kennis te maken, heb ik de workshop vergulden op papier gemaakt. Leer vergulden met goudfolie op papieren kaarten (keuze naar wens). De kaarten zijn bedrukt met een prachtige print van oude geleefde stoffen uit de Hollandse klederdracht, die hun eigen achterliggende betekenis hebben. Je kiest er twee die bij jou passen qua betekenis, maar ook wat betreft jouw eigen systemische achtergrond; daar help ik je mee. Ik vertel jou de beginselen van systemisch kijken*, zodat je deze kennis mee kunt nemen tijdens het maken van je werk en je écht met iets bijzonders en van jou naar huis gaat. Je kunt de kaarten natuurlijk schrijven, voor jezelf of aan een ander, maar je kunt ze ook in een lijstje doen of ophangen! Je krijgt een kleine goodiebag mee, zodat je er zelf mee verder kunt.

Het is dus echt een combinatie van creativiteit en betekenisgeving en een stukje van jezelf!

 

* Vaak zijn mensen al heel lang in zichzelf op zoek naar oplossingen voor hun persoonlijke vraagstukken. Maar omdat ons familiesysteem zo’n grote invloed heeft op ons leven en ons zijn, liggen veel antwoorden niet binnen onszelf, maar in het familiesysteem. De manier van (over)leven van onze voorouders is vaak de bron van patronen die je nu als knellend ervaart.

Het kan een enorme eyeopener zijn en een bevrijdende energie geven wanneer je onbewuste patronen kunt herkennen en kunt plaatsen. Systemisch werk richt zich op deze onbewuste patronen.

 

WAT KRIJG JE?

  • Twee kaarten naar keuze inclusief enveloppe (je kan ze schrijven, maar bijvoorbeeld ook neerzetten/ophangen)
  • Werkblad met informatie
  • Gebruik goudfolie, bindmiddel en penselen
  • Achtergrondinformatie over systemisch kijken, zodat het écht iets van jezelf wordt en wie weet mooie inzichten
  • Een leuke goodiebag, zodat je thuis verder kunt!

 

WIL JE DEZE WORKSHOP VOLGEN?

Inschrijven kan door een mailtje naar mij te sturen.

Vermeld in het bericht:

  • je naam
  • welke dag en welke tijd
  • en eventueel met hoeveel personen je deelneemt. 

Ik stuur je een bevestiging als je deel kunt nemen, samen met een betalingsverzoek. Als je deze hebt voldaan is je plekje bevestigd. 

De plekken zijn beperkt beschikbaar, vol = vol. 

 

! Ter verduidelijking; ik kies er bewust voor om niet te vergulden op stoffen tijdens de workshops. Dit proces is tijdsintensief en past niet goed in een korte workshop. Je kunt deze werken wel kopen op Creative life.Maak jouw eigen website met JouwWeb