Posterij Marken

Geopend vanaf '24! 

Altijd al de wens gehad om op het mooie Marken te overnachten? Wij verhuren een mooi, klein appartementje verbonden aan ons huis, midden in het oude centrum. Vroeger was hier het postkantoor gevestigd. We verhuren per week, midweek of lang weekend. 

Onze visie 

Even tot rust komen op idyllische Marken. Waar je veel kunt wandelen, de schaapjes in het weiland staan en als alle toeristen vertrokken zijn, je echt rust kunt ervaren. Maar wel in het centrum in het dorp, in een klein appartementje van de meeste gemakken voorzien. We zijn geen professionele verhuurders, maar vinden het leuk om gasten te ontvangen en kennis te laten maken met Marken en haar bijzonderheden, zoals de houten huizen, de terpen en de klederdracht. Zo verkopen we ook de spullen van 'goud van Marken', die hangen in het huisje. Wij hopen dat jij het leuk vindt in het Postkantoor te verblijven! 

Huisje

Het appartement bestaat uit een kleine woonkamer met keuken, een slaapkamer met tweepersoonsbed (140x200 cm), badkamer met douche en toilet en een hal. Ook is er een tuin, hoewel gedeeld, met genoeg privacy. Er is een parkeerplek beschikbaar naast het huis.
We vinden het belangrijk dat je niet alles mee hoeft te nemen, maar echt even onbezorgd vakantie kan vieren. Inclusief bij het verblijf is daarom bedlinnen, handdoeken, keukenlinnen, zeep en een aantal schoonmaakproducten voor de afwas. Er is een volledige keuken, met koelkast, fornuis, waterkoker, koffiezetapparaat, maar ook olie, peper en zout, zodat je niet misgrijpt! De eerste boodschapjes zullen er zijn (toiletpapier, wat thee/koffie, etc.).

 

Nieuwsgierig geworden? Bezoek dan vanaf 2024 booking of airbnb om te kijken of er nog nachtjes vrij zijn!

Alvast in contact komen? Stuur een e-mail naar posterijmarken@outlook.com

Maak jouw eigen website met JouwWeb